“Kenapa asyik salah fokus??” – Uqasha Senrose vs Nelydia Senrose (Badminton)

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Uqasha Senrose vs Nelydia Senrose. Main badminton dan lihat apa yang dikomen oleh netizen.

Netizen: Kenapa asyik salah fokus?? Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus.

Sedikit info mengenai badminton: Badminton adalah sukan untuk dua atau empat orang. Permainan ini sama ada satu pemain melawan satu pemain atau satu pasukan dua pemain melawan dua pemain lain. Bola badminton adalah projektil berbulu yang sifatnya aerodinamik unik menyebabkan ia terbang berbeza dari bola yang digunakan dalam kebanyakan sukan badminton; khususnya, bulu membuat seretan yang jauh lebih tinggi, menyebabkan bola badminton untuk mempercepatkan lebih laju daripada bola.

Bola badminton mempunyai kelajuan yang lebih tinggi, berbanding dengan sukan racquet yang lain. Kerana penerbangan bola badminton dipengaruhi oleh angin, badminton yang kompetitif selalu dimainkan di dalam rumah. Badminton juga dimainkan di luar rumah sebagai aktiviti rekreasi kasual, selalunya sebagai permainan taman atau pantai.

Badminton bukan saja sangat menyeronokan, ia juga adalah sukan yang sangat memanfaatkan kesihatan badan. Kerap bersukan akan buat badan kita jadi lebih sihat dan kuat, tidak mudah jatuh sakit dan lain-lain. Oleh itu, kalau ada masa lapang, jom lah main badminton.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita saksikan video di bawah. Lihat Uqasha Senrose vs Nelydia Senrose (Badminton)..

Netizen: Kenapa asyik salah fokus??

Sila tonton video:

sumber: dharian

NETIZEN BIADAP SIBUK KOMEN ‘BUAH BETIK’ UQASHA SENROSE DI INSTAGRAM! GATAL!

Uqasha Senrose muat naik satu gambar di Instagram tetapi telah mendapat banyak komen yang tidak begitu sedap mengenai badan dia. Lepas lihat gambar yang dimuat naik Uqasha Senrose, Netizen Biadap Sibuk Komen “Buah Betik” Uqasha Senrose Di Instagram! Gatal! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus.

Dari dulu-dulu lagi, bentuk badan wanita memainkan peranan yang besar dalam cara wanita melihat diri mereka sendiri. Sebenarnya bentuk badan wanita sangat mempengaruhi cara orang melihat wanita. Peranan bentuk badan wanita mempunyai kesan yang meluas dalam menentukan perkara-perkara seperti status wanita, rutin senaman dan pakaian yang dia pakai. Dalam bidang tertentu, seperti hiburan dan fesyen, ditetapkan pada berat tubuh wanita dan bentuk badan yang sempurna.

Selama bertahun-tahun, wanita dengan bentuk badan yang sempurna telah dicari dari semasa ke semasa. Bukan sahaja industri ini mencari bentuk badan wanita yang sempurna, wanita juga berusaha sedaya upaya untuk mencapainya. Walau bagaimanapun, bentuk badan yang sempurna bukanlah realiti untuk kebanyakan wanita. Tubuh wanita adalah sangat berbeza. Bentuk badan wanita ditentukan sebahagiannya oleh genetik dan sebahagiannya oleh keadaan. Struktur tulang seorang wanita menentukan bahagian badan mana yang paling luas dan terkecil.

Apa-apa pun, mari lihat bentuk badan Uqasha Senrose Di Instagram melalui satu gambar yang dimuat naik oleh Uqasha Senrose. Netizen Biadap Sibuk Komen “Buah Betik” Uqasha Senrose Di Instagram!

Gatal! Saksikan

Sila tonton video:

sumber: dharian via trijurnal

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*