Harta Dato Aliff Syukri Berharga RM1.8 Juta Hangus Dan Aliff Syukri Menangis Tak Berhenti
Aliff Syukri memuat naik 1 video di laman rasmi instagram beliau menunjukkan dia sedang menangis dan dari raut wajah dia memang nampak dia sedih. Harta yang berharga RM1.8 Juta hangus begitu sahaja. Ini laporan dari media Sinar Harian tentang apa yang terjadi.

Ferrari jadi abu

Sebuah kereta mewah jenama Ferrari rentung selepas terbakar di KM29.5 Lebuhraya Kesas dalam kejadian yang berlaku petang tadi.

Ketua Cawangan Pengurusan Operasi dan Balai Bomba Penyelamat Selangor, Alimaddia Bukri berkata, kejadian kebakaran berkenaan menyebabkan kereta mewah itu musnah sepenuhnya namun tiada mangsa terlibat.

“Kebakaran berlaku di Lebuhraya Kesas menghala ke Plaza Tol Sunway yang melibatkan sebuah kereta mewah jenama Ferrari dan terbakar 100 peratus.

“Seramai enam anggota bomba berkejar ke tempat kejadian setelah mendapat panggilan kira-kira jam 4.11 petang.

“Tiada mangsa terlibat dalam kejadian. Setakat ini punca kebakaran belum dapat dipastikan dan masih dalam siasatan,” katanya. SUMBER : Sinar Harian

Antar komen netizen kepada Aliff Syukri

@iamsallymelly – Ya Allah dato.. Allah sayang dato, Allah uji.. Nanti Allah ganti nikmat yang lebih banyak. InsyaAllah

@asian_ac83 – Allah.. bersabar jer.. Allah duga kita mcm2 hal.. Yg paling penting semua selamat.. ia hanya Harta dunia.. yg penting tiada jiwa yg tercedera..Sentiasa bersyukur.. In shaa Allah Allah akan ganti yg lebih baik..

@yatmorpi – Peringatan buat dato. Bila rezeki tu Allah nak tarik balik, sekelip mata saja. Berniagalah berlandaskan nas2 quran and hadis. Dato xpayah la libatkan org2 yg xtentu hala dlm strategi marketing dato ye. Harap bersabar.

 

Rata-rata meminta Dato Aliff Syukri banyakkan bersabar dan bersyukur tiada kejadian tidak diingini berlaku. Insyallah ada hikmah semua ini. Takziah dari kami di KL Viral.

 
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*