Melakukan Sesuatu Ketika Berkaraoke, 2 Lelaki Ini Dibelasah Pengunjung Lain. Ini Sebabnya..
Dua lelaki muda dibel4sah hanya kerana suara nyanyian mereka terlalu sumbang sehingga menganggu ketenteraman pengunjung lain.

Dalam kejadian yang berlaku di sebuah pusat karaoke di Heilongjiang, China pada awal bulan Mei, dua mangsa itu terdahulu sedang bersantai di pusat tersebut sebelum salah seorang daripada mereka mula bernyanyi dengan begitu nyaring.

Secara tiba-tiba datang seorang individu yang tidak dikenali menegur suara dan nyanyiannya sumbang, malah cuba mempr0vokasi mereka.

Pada awalnya, tiada sebarang perg4duhan dirakam dan individu itu keluar dari pusat berkenaan.

Merasa diri tercabar, dua lelaki itu keluar dan bertemu dengan lelaki itu di luar yang rupa-rupanya ditemani oleh beberapa rakannya.


Maka tercetuskan pergaduhan di antara mereka dan kedua-dua mangsa dibel4sah teruk oleh sekumpulan lima lelaki dan berhenti selepas dua minit kemudian, lalu beredar dari tempat kejadian.

Pihak polis dimaklumkan mengenai kejadian itu dan kesemua suspek telah ditahan serta dibawa ke balai polis.

“Jujur cakap, kalau diorang berdua tak keluar, kitorang takkan bel4sah diorang,” kata salah seorang suspek yang tidak menjangka dua m4ngsa mengekorinya keluar.

Kejadian itu kemudian viral di media sosial dan ada segelintir netizen menyamakan kejadian itu seperti yang ditayangkan dalam filem Shaolin Soccer.

Difahamkan, mangsa hanya mengalami kec3deraan ringan dan suspek akan didakwa atas perbuatan mereka.

umber: World of Buzz
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*